Wednesday, April 8, 2009

Communist conspiracy



The act of vandalism in which are accused the opposition parties is in fact the brilliant (or maybe not so brilliant) masterpiece of communists that was organized in order to accuse the opposition and take control in the next parliament.
***
It is not so easy to get to the roof of the parliament without having a set of keys. These keys are not in possession of every second employee. How these guys got to the top of the parliament? Take a closer look to these photos. and you will know.
Now think how easy communist government (or mafiosi clan) can eliminate the opposition liberal parties by accusing them in treason. By the way, this was mentioned many times by the communist part yesterday when there was an urgent discussion with the leaders of the liberals and AMN party, and there was a direct accusation that liberals are in charge for this and will be treated as participants in government overthrow.


















31 comments:

  1. si ei inca vor ca noi sa stam prin case?

    ReplyDelete
  2. tare imi pare rau ca toate aceste dovezi raman doar niste dovezi la dosar, manipularea continua :(

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. ещё одна интересная фотка: http://twitpic.com/2zwm6

    ReplyDelete
  5. asta facem fratilor? am fost turisti in Piata Marii Adunari Nationale si acum stam si ne uitam la poze? unde suntem? am fost 30.000 marti, numai 2000 miercuri si suntem zero astazi! ne lasam asa usor intimidati? haideti la lupta ca nu s-a terminat inca!

    ReplyDelete
  6. тупые вы пидары
    это же сами сотрудники их туда проводили и выдали им флаг евросоюза
    этот флаг вешается всегда когда бываю гости из ЕС
    инициативная группа потребовала вывесить флаг, и типо толпа успокоится и полиция пошла на соглашение
    а теперь ебете всем мозг
    Mai bine fecal decît liberal!

    ReplyDelete
  7. Tu vrei sa spui ca politia sa retras . Tu ce esti bolnav.Comunistii au facut special ca rusii sa fie din partea lui Tipa unire cu Romania tampenii adevarate.Comunistii sunt hoti adevarati au fraudat alegerile si vor asa sa castige necinstit mai bine votez PSD decat comunistii

    ReplyDelete
  8. poate ca rikimaru_azuma e unul din acel grup mascat care a provocat multimea si a produs stricaciunile, ca din cite stiu , politia nu se lasa asa usor intimidata, mai ales cea a lui Voronin. ;)

    ReplyDelete
  9. FACETI CINT MAI MULTE BLOGURI IN LIMBA ENGLEZA DESPRE CEEA CE SE INTIMPLA SI IMPRASTIATILE PE CIT MAI MULTE SERVERE ESTE POSIBIL CA SA NU POATA FI NICIODATA GASITE SI STERSE

    FRATILOR LUMEA TRE SA CUNOASCA CE CE INTIMPLA, DECI ESTE NEVOIE DE ARTICOLE TRADUSE IN ENGLEZA, CINE ARE POSIBILITATE SA TRADUCA SI SA IMPRASTIE PE NET

    ReplyDelete
  10. Filat, Urechean si restul nu sint cu nimic mai buni ca comunstii. Sint aceeas comunisti numai ca s-au camuflat in democrati. Sint niste lasi si impotenti. Tradatori. S-au vindut mafiei. Sa nu ii mai sustinem. Neam saturat si de comunisti dar si de ei, caci sint impotenti.
    Citeste mesajul si transmite-l mai departe.

    ReplyDelete
  11. Copii, TELEVIZIUNEA !

    Romania comunista a invins numai dupa ce a avut TELEVIZIUNEA in mana. De asemenea, fiti atenti la cine vine la putere dupa caderea lui Voronin.
    Deci, lasati Twitter si Blogurile si mergeti la Televiziune. De aici din Romania nu vad decat ca va imputinati pe zi ce trece. Asta inseamna ca invinge Voronin.

    ReplyDelete
  12. Luptati pentru binele vostru!

    ReplyDelete
  13. Am fost tradati! Urechean, Filat si Chirtoaca s-au lasat de noi. Ne-au scos in strada si pe urma ne-au lasat singuri, au fugit ca niste lasi. Sa le dam un vot de neincredere. Sa nu ne mai lasam provocati. Sa nu iesim in piata. Sa ii pedepsim pentru ca ne-au tradat.
    Citeste mesajul si transmite-l mai departe.

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. vad ca sunteti cam "ravasiti" .
    1.in primul rand cand s-a dat foc la parlament, securisti infiltrati au fost cei care au distrus.
    2.cand ati reusit sa "bateti" politistii de fapt s-au lasat batuti.
    3.chiar securistii infiltrati au scos bucati din asfalt si v-au indemnat sa faceti un protest violent
    4.toate astea au fost facute pentru a avea motiv sa umple puscariile cu voi.
    5.securisti din transnistria umbla in civil si aresteaza copii de pe strazi si de la scoli
    6.ati fost atat de idioti...in loc sa puneti mana pe televiziune si sa nu incetati protestul pana nu pica dictatorul, voi ati stat sa vedeti cum arde parlamentul apoi v-ati dus sa dormiti de parca erati in tabara.
    CONCLUZIE: ati fost super manipulati si voi nu va dati seama...acolo si-au bagat nasul tot timpul imputitii de agenti kgb si securisti rusi...nu ati avut nici o sansa...voi v-ati dus acolo ca la un foc de tabara...pacat..nici nu vreau sa ma gandesc cati sufera si iau bataie acum prin puscariile nenorocitilor lu voronin-sper sa moara cat mai repede si cat mai urat posibil nenorocitul

    ReplyDelete
  16. ai dreptate. Cel putin evenimentul a bagat spaima in unii functionari din RM, a ajuns la urechea biurocratilor din UE, a fost un factor forte in decizia de a permite verificarea listelor de vot. Prin metode democratice vom putea invinge acest guvern militienesc. Nu trebuie de dat la provocarile comuniste, si la tsyncushorii sai de pe internet care presoara sare in patul oamenilor de rind.

    ReplyDelete
  17. REBYATA NE POTDAVAITES NA PROVOKACIYU!
    NE PREMENAITE SILU!
    DERJITE SEBYA MAKSIMALNO V RUKAX!
    NE DAVAITE IM POVOD NA OTVETNOE NASILIE!
    MIRNIM OBRAZOM MOJNA RESHIT NA MNOGO BOLSHE CHEM NASILIEM!
    ONI STARAYUTSYA NAVESHAT NAM LAPSHU NAUSHI, NO MI ZNAIM SHTO EST PRAVDA!
    TOLKO VPERYOD I NE SHAGU NAZAD!!!
    DA XRANIT BOG MOLDOVU!!!

    ReplyDelete
  18. kiar kredeti ca opozitia e mai buna ca dinshii????? toti au acelasshi interes de a acapara puterea, va da-ti seama daka se face asa masakru, NU UNIRII!!!!!!!!! rasfoiti istoria celui de-al 2 raz.mon.cind "fratii romini" ne-au tradat si s-au unit cu nemtii, shi akum faceti singuri concluzia cu cine vreti unire?????????!!!!!!!! bine ca au introdus regimul de vize,

    ReplyDelete
  19. Anonymous Mai boule esti slab cu logica Ce iar lingi la comunisti ceva :)

    ReplyDelete
  20. Как здорово все перекладывать с больной головы на здоровую, все видели как нападали на полицию снимали с них вещи в том числе и фуражки. Румынская крыса Киртоака а также друг буратино Филат спрятали свои жопы за студентами и школьниками, а теперь чешут свой зад и думают как бы все вывернуть на изнанку, они не расчитали что молодеж сельская в Молдавии жадная и любит чужое присвоить за деньги любого до нитки обберут и по голове дадут.

    ReplyDelete
  21. Eu vreu acei care a pus steagul sus sa fie acuzati sa imi arate pe ei la inchisoare. Asa ceva nu va fi ca ei sunt platiti de comunisti.SI sa-mi spuna cum ii cheama pe fiecare.

    ReplyDelete
  22. ATENTIE!. In spatele acestor provocari din 7 aprilie se ascund Rusia si marionetele sale Voronin si Rosca , pentru a discredita complect opozitia si miscarea de eliberare nationala odata si pentru totdeauna, pentru ca in caz de alegeri repetate,sa cistige majoritatea absoluta,petru a putea schimba Constitutia,petru a federaliza republica, ca apoi Rusia sa-si legifereze prezenta in Transnistria pentru totdeauna, si a nu permite niciodata RM si Ucrainei(geopolitica ) sa intre in Uniunea Europeana. Asta inseamna ca Moldova scapa de sub influenta Rusiei. Rusia intelege destul de bine ce inseamna pentru noi UE. asta inseamna defapt unirea cu Romania si cu toata Europa. Asta inseamna ca Moldova scapa de sub influenta Rusiei. Ei o folosesc pe Romania ca pe o sperietoare numai pentru a cistiga majoritatea absoluta in caz de alegeri repetate.Pe ei nu-i aranjeaza nici situatia actuala cu 60 de mandate. Nu-i este lui voronin nici in cot de statalitatea moldoveneasca, Ca daca tinea la aceasta statalitate, la acest popor. nu le permitea la niste elemente criminale sa profaneze cele mai sacre simboluri ale statului nostru, Drapelul national Presedintia si Parlamentul, Halal de asa Presedinte, daca nu a putut apara aceste relicve sacre, A putut dar n-a dorit, fiidca anume asa a fost planul lui.Dupa aceasta "fapta eroica" Acest asa numit presedinte trebuie judecat pentru INALTA TRADARE,pentru ca incalcat Constitutia si si-a batut joc de noi . Auziti, cica sa facut in scopuri umane pentru a nu trage in copii. Atunci de ce acei copii insfacati ca in timpul lui Hitler batuti si maltratati ca pe niste vite fara nici o judecata , zic ca mai bine ii impuscau de cat sufereau aceasta umilinta, Credeti ca ei vor uita aceasta vreodata? Apropo Hitler,tot a acaparat puterea absoluta in urma incendierii RAIHSTAGULUI pentru a da vina pe opazitie.Nu va spune nimic acest lucru? Este clar Ca aceasta zisa "statalitate moldoveneasca" ii trebuie lui Voronin si celor care se numesc comunisti, pentru a se imbogati pe seama noastra si a-si pastra cu orice pret averea agonesita pe sudoarea noastra. GINDITIVA BINE STIMATI CETATENI inainte de a merge la votare .POLITICIENI, CHIBZUITI BINE INAINTE DE A FACE UN PAS gresit in politica. JOS MIZERIE DE COMUNISTI, HODEO porcilor

    ReplyDelete
  23. cum se explica faptul ca prima piatra care a stricat fereastra parlamentului a fost aruncata de inauntru afara si pe urma sa inceput tot dezastrul

    de ce oamenii care lucreaza in presidentie au spus ca au fost anuntati din timp ca sasi ieie cele mai importante documente si banii din safeuri si sa plece pe usa din dos ca degraba aici va fi totul farmat

    ReplyDelete
  24. Urechean, Filat si Chirtoaca deja se invinuiesc reciproc. Ei fug de responsabilitate! Sa nu ii mai credem, sa oprim violentele. Sa nu ne lasam manipulati. Mai bine stam la studii decit sa facem jocul lui Urechean, Filat si Chirtoaca.

    ReplyDelete
  25. Opreste violenta! Stai la studii! Acumuleaza cunostinte. Sa dam dovada de responsabilitate, sa nu ne lasam manipulati. Sa nu mergem la proteste.

    ReplyDelete
  26. E clar ca bună ziua că ei s au folosit de noi. Ei sunt nişte trădători FILAT, Urechean şi Chirtoacă

    ReplyDelete
  27. Europe:
    Help to save Moldova from communists!
    Dont be blind !

    ReplyDelete
  28. abia acum toate organizatiile internationale, si UE si-au aratat adevarata valoare ... sunt doar niste institutii la nivel teoretic care cica au fosta create spre scop nobil ...

    s-au intors toti cu spatele si ne-au lasat in ghearele afurisite ale tiraniei comuniste ...
    iar cat despre opozitia din tara noastra, pai sa-i ia dracii, ca au ajuns mai rai decat comunistii... sunt niste lasi si tradatori...

    ReplyDelete